Reservering

Beste Scouts en kampeerders, Zolang de coronaregels van toepassing zijn wordt ons Scouting kampeerterrein Buitenlust in aangepaste vorm aangeboden. Wij nemen alleen boekingen aan van 1 april tot 30 oktober 2021. Dit is in bubbel vorm van minimaal 20 personen per bubbel in de zomer maanden met max 2 bubbels per week en in de weekenden ook max 2 bubbels maar dan zonder minimaal aantal.

Reservering kan UITSLUITEND d.m.v. het aanvraagformulier. Deze kan, evenals het kampreglement, ingevuld of gelezen worden op deze website of worden aangevraagd bij de beheerder. Het is mogelijk een voorbereidingsweekend te houden. Hiervoor dient men wel apart te reserveren. Voor kamperen op Buitenlust van Scoutinggroepen is een geldige kampeermodule vereist.

Overnachtingsprijs

De overnachtingprijs bedraagt € 2,20 ( 2021 ) / € 2,50 ( 2022 ) per persoon per nacht. Dit is inclusief toeslagen.

Borgsom

Bij het definitief bevestigen van uw boeking vragen wij om een borgsom. Deze borgsom wordt na afloop van het kamp na ongeveer 2 weken, onder voorbehoud van eventuele schades, op uw rekening teruggestort. Het bedrag van de borgsom is € 75,00 . U kunt deze borgsom overmaken op ING nummer: NL78INGB0000820497 t.n.v. Stichting Scouting Labelterrein Buitenlust, o.v.v. uw groepsnaam + kampeerperiode.

Overzicht beschikbare terreinen

Er kunnen geen rechten geclaimd worden omtrent dit overzicht.

       Allen velden    
       Groeneveld / Douglas (bubble 1)   
       Kostka / Moermont (bubble 2)  

Aankomst en vertrek

Elke groep is verplicht zich eerst te melden bij de beheerder. Deze zal u naar uw terrein brengen. Laden en lossen moet gebeuren vanaf de openbare weg. Na het lossen moet de auto geparkeerd worden op het (parkeer)terrein. Voor vertrek dient elke groep zich eerst te melden bij de beheerder en hun toegewezen kampeerterrein te laten controleren.

Aanwezigheids lijst

Ook willen wij uw vragen deze lijst vooraf in te vullen en op te sturen.
Aanwezigheidslijst